Divider Background

Restaurace s pivovarem Na Lochkově

Restaurace, kde se cítíte jako doma

Restaurace s pivovarem Na Lochkově


Za myšlenkou založit lokální restauraci rodinného typu s domácí kuchyní a vlastním pivem stojí Tomáš Stehlík, šéfkuchař s bohatými zkušenostmi s českou i zahraniční gastronomií. Vařením jídla i piva pověřil sehraný tým nadšených profesionálů a zůstává garantem kvality kuchyně a hrajícím kapitánem.

 

Na Lochkově  o vás pečují:

Aleš Boubelík, sládek

Nadšení pro pivo a jeho vaření získal již v období studií ve Veselí nad Lužnicí a od jihočeských sládků, kteří jej důkladně zasvětili do pivovarnictví. Svou nesvázaností a nadšením nám připravuje mnohé zajímavé zážitky v poznávání nových neotřelých pivních chutí.

 

A koho u nás ještě denně potkáte

Filipa Vobořila, šéfkuchaře  a  také  Bohuslava Uhera, vedoucího obsluhy a hlavního výčepního.

A teď ještě :  jak se k nám dostanete ?  Ke Slivenci 36 .  Praha 5. 

A ještě  naše  stránky  www.nalochkove.cz

Recepty z reportáže

Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Vepřová grilovaná žebra


  • 1kg vepřových žeber (pásků, vrchní část)
  • Voda 4ltr.,
  • ocet kvasný 3/4 ltr.,
  • sůl 150 gr.,
  • Bobkový list 5ks.
  • cibule větší 2ks.
  • pepř černý celý 1 plž.
  • česnek stroužky 5ks.

Do vody dáme všechny suroviny kromě žeber a přivedeme k varu. Pak do vroucího vývaru vložíme i žebra a vaříme do měkka. Po uvaření necháme žebra vystydnout.

Insta Gram